Beskrivning
Produktbeskrivning
Zotter Choklad Bouquet of Flowers, 70 g
2 x 35 g barer:
1 x mandelnougat° med rosor°
Hemlagad mandelnougat gjord på rostad och karamelliserad spansk mandel och vit choklad, därefter täckt med rosenblad.
Ingredienser: rårörsocker°*, kakaosmör°*, MANDEL°(21%), HELMJÖLKSPULVER°, kakaomassa°*, skummjölkspulver°, SÖTT VASSLEPULVER°, helsockerrörsocker°*, rosenblad°(0,3%), emulgeringsmedel: lecitin (SOJA)°, vaniljstångspulver°*, stensalt, ingefärapulver°, kanel°*, rosenolja°(0,001%)
1 x cashewnougat° med ängsblommor°
Hemlagad cashewnougat raffinerad med citron och slutligen dekorerad med torkade ringblommor och blåklint.
Ingredienser: rårörsocker°*, kakaosmör°*, CASHEWNÖTTER°*(22%), HELMJÖLKSPULVER°, SKUMMJÖLKSPULVER°, SÖTT VASSLEPULVER°, kakaomassa°* , helt rörsocker°*, ringblommor°(0,3%), blåklint°(0,3%), emulgeringsmedel: lecitin (SOJA)°, vaniljstångspulver°*, stensalt, citronpulver°(citronsaftkoncentrat°, majsstärkelse° , socker°), kanel°*
*från rättvis handel, total rättvisemärkt andel: 76 %
°från kontrollerat ekologiskt jordbruk
Helmjölkspulver från de tyrolska ekologiska bergsbönderna “Bio vom Berg”.
Näringsvärde per 100g
Energi KJ 2434
Energi kcal 587
Fett 42 g varav mättade fettsyror 21 g
Kolhydrater 45 g varav sockerarter 42 g
Protein 7,7 g
Salt 0,14 g
Kan innehålla spår av alla sorters nötter, jordnötter och sesam.
Producent
Zotter Schokoladen Manufaktur är Fair Trade-certifierat och medlemmar av WFTO – the World Fair Trade Organization och räknas också till ett av Österrikes mest hållbara företag. Chokladen tillverkas enligt bean-to-bar-metoden vilket innebär att alla delar i produktionskedjan, från rostning och malning av kakaobönorna till färdiga chokladkakor, görs i den egna fabriken. Man köper kakaobönorna direkt från producenterna och alla ingredienser kommer från ekologiska odlingar.
Leverantör
Vi importerar Zotter-choklad via LiNDROOS Hälsa